söndag 19 april 2009

Only One Tina - Simply the Best!

There is only one Tina – Tina Turner! Tinas fans älskar Tina, och Tina älskar sina fans. Inger ger som Tina allt för sina fans i varje konsert. Du känner att hon är där för Dig – just för Dig. Det gör en stor artist. Det är både talang och professionalitet. Men det är framför allt kärlek – i båda riktningarna.

Kvällens konsert i Globen – Tina’s 50th Anniversary Show – var självklart inget undantag. Förra gången på Globen – i juni 1996 – var nog det största jag upplevt på scen. Konserten på Ullevi några år senare nådde inte ända upp till den nivån – kanske det var en lite för stor utomhusarena i ljus svensk sommarnatt. I kväll var det åter Globen, och det var en fantastisk fest!

Om man som tredje låt på en konsert på två och en halv timme kör ’River Deep, Mountain High’, då har man fullständig koll på läget – och det hade Tina förståss också i kväll. *What’s Love Got to Do With It’ fick hela Globen att sjunga med. Tina Turner blir 70 i höst. I kväll visade hon att ålder i sig inte är ett problem – det är en inställning. Med Tinas inställning och utstrålning är hon en Super Woman – Simply the Best!

Inga kommentarer: