torsdag 4 februari 2010

Bamsekram, Gun!

Ibland är det kul att vara ensam om något. Idag känns det bara utmärkt att ha varit en av många, många, som röstat fram Farmor Gun i Norrtälje till årets bloggare i kategorin Politik och samhälle. Jättegrattis, Gun!

Farmor Gun var en av stöttpelarna i kampen för att rädda Norrtälje sjukhus för 5-6 år sedan. Hon har varit en av dem som allra tydligast granskat och ifrågasatt hanteringen av den nya FRA-lagen. Den insatsen är av bestående värde, även om lagen kom till stånd ändå. Farmor Gun blandar globalt och lokalt, men alltid med samma skärpa och inlevelse. Opinionssiffrorna ser väl inte så lovande ut för Piratpartiet inför höstens riksdagsval, men om man når upp till 4%-spärren blir Farmor Gun en parlamentariskt förtroendevald, vars integritet man kan lita på.

2 kommentarer:

Farmorgun sa...

Tack Lennart! Jag är alldeles överväldigad av att hamna i rampljuset på detta vis. Särskilt gläder det mig när människor som du ser människan bakom min ibland väl vassa penna. Något jag filar på då det oftast är kontraproduktivt. Men somliga och somligt triggar emellanåt igång mina sämsta sidor. Tack än en gång!

Lars-Erick Forsgren sa...

Och det gläder mig att du, Lennart, har koll på Gun och uppskattar hennes skriverier!